vrijdag 30 oktober 2015

Kreadoe, post en positiviteit (week 44 - woensdag en donderdag)

De post van dinsdag waren twee kaarten via postcrossing. Super aardig van een Nederlandse postcrosser om mij een flyer van de expositie van Francien in het Anton Pieck museum mee te sturen. Daar ga ik zeker heen!
De postzegels uit China blijven prachtig.
 

Woensdagochtend was er een prachtige zonsopgang. Dat beloofd wat voor deze mooie dag. Want ik ga samen met Conny naar de Kreadoe, heerlijk samen gesnuffeld, workshops gedaan en mooie spulletjes gekocht. Ik vond 'eindelijk' een grote Gelliplate, kocht een beursaanbieding van distress inkt, een pen die gegarandeerd op acrylverf goed blijft (we zullen zien) en een setje voor Zentanglen op zwart.

Ook deden we een workshop met Posca markers. Deze kan je gebruiken op heel veel ondergronden, zoals glas, linnen en hout. We kozen voor een leuke boom, dit bleek een sieradenboom te zijn ;-) Beetje vreemde foto, maar zo zie je wel wat ik ervan heb gemaakt.
 De tweede workshop was een Zentangle workshop. Nu zal je denken, maar dat kan je toch al? Dat klopt, alleen wilden we graag het gebruik van een doezelaar voor schaduw uitgelegd krijgen. Een hele aardige Belgische dame gaf de workshop. De schaduw om de zwarte halve cirkel maakt dat hij erin lijkt te zakken, de schaduw om de witte halve cirkel (linksonder) maakt dat hij eruit springt.
Maar het is best lastig, dus ik ga lekker oefenen thuis.

Ik las een leuke uitdaging om post te schrijven aan een kind. Een kind krijgt weinig post, dus als er dan iets op de mat valt voor hem/haar is dat een feestje.
Ik deed twee kaarten op de post voor een vriendin en haar zoon.
De post op donderdag was erg leuk.
Ik was het al weer een beetje vergeten. Ik heb een Flow kleurboek gewonnen. Wat een feestje!
En ik kreeg een kaart uit Dinseyland Parijs van Claudia, 2 postcrossing kaarten en de veer is van Sasja, die zat bij het RR journal van Els wat ze doorstuurde.
Claudia had me een tijdje geleden al de a5 met thema positiviteit gegeven. Super lief en mooi gemaakt.
 En nu kwamen de A5jes van Nancy met de post. Mooie quotes op mooie achtergronden!
Mijn A5jes voor hen waren gisteren klaar voor verzending. Ik ben erg benieuwd wat ze ervan zullen vinden.

Een hele fijne vrijdag!
xxx Emilie xxx

2 opmerkingen:

 1. leuk om een kind een kaart te sturen! (ik was er vroeger ook altijd heel blij mee) Jammer idd dat postzegels vaak duurder zijn dan de (zelfgemaakte) kaar!
  En leuk dat je naar de KreaDoe ging! Ik ben er op zondag (om te signeren)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig allemaal weer Emilie. Elk jaar neem ik me voor; volgend jaar ga ik ook naar de Kreadoe. En elk jaar is het ineens al weer zo ver en kan ik geen tijd meer vrijmaken of zo. Op deze manier komt het er nooit van natuurlijk.
  Fijn dat jullie het er zo leuk gehad hebben.
  Fijn weekend,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!