vrijdag 16 oktober 2015

twee drukke volle dagen (week 42 2015 - donderdag en vrijdag)

Goedemiddag,

Donderdag was een drukke dag met werk, fysio, boodschappen, koken, eten, afsluiting van de kinderboekenweek bij dochterlief op school en daarna een informatieavond over de brugklas bij zoonlief op school. Als tegenhanger moest ik toen echt nog even lekker creatief bezig geweest voor de abc pocketletter.
Hier dus nog een sneakpeek, een zelf getekende R van Roos (ik ben gek op stokrozen en pioenrozen). Ik ben blij met het totale resultaat van deze abc pocketletter. Jessica krijgt hem morgen (zaterdag). Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt.
Daarna nog even tv gekeken, met Bink op de bank. Heerlijk toch, als je zo overtuigd slapen kunt?
Vrijdag
Vandaag gaat alle post op de post, want gisteren is het daar niet van gekomen. Verder een drukke dag op t werk. Straks is het herfstvakantie! Fijn, even een beetje rust voor de kinderen. Ze zijn er aan toe.
Maar dochterlief mag eerst nog sporten. Daarna kijken we gezamenlijk naar TVOH.


Een hele fijne vrijdag gewenst!
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

 1. Jeetje Emilie, wat zijn jouw dagen toch ook altijd druk en vol. Op het moment vind ik de mijne echt een beetje te vol hoor. Ik moet niet verder dan morgen vooruit kijken, want dan krijg ik het gewoon benauwd. Maar goed, het zijn meestal allemaal leuke dingen die ik doe en soms iets op afspraak waar ik geen nee kon zeggen, zoals met een ouder naar het ziekenhuis of naar een uitvaartdienst van een oom. Zulke zaken komen er dan tussen en die kunnen niet wachten natuurlijk... Ik moet nu af en toe een 'vrije dag' in mijn agenda plannen.
  Leuk zo'n afsluiting van de kinderboekenweek, ik kan ze me nog herinneren. En die informatiegesprekken op school zijn toch ook altijd zeer interessant. Snap dat je dan nog even moet ontspannen.
  Ik wens je een heerlijke relaxte zondag toe,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!