dinsdag 13 oktober 2015

Hoe bewaar je ontvangen post (week 42 2015 - maandag)

Omdat er op maandag geen post meer komt, geniet ik op maandagen van mijn ontvangen post van de periode daarvoor. Ik zal de volgende keer foto's maken, want het is zo leuk om de kaarten en andere post weer te zien, voelen en bekijken. In mijn post-box zit de post van de afgelopen maanden en ik heb heerlijk zitten kijken van wie ik wat kreeg. Hoe mixed media dingen gemaakt zijn. Ideeen opgedaan voor eigen nog te sturen post. En ik heb bedacht hoe en wat ik wil inplakken. Eigenlijk wou ik het eens in de twee weken doen, maar de afgelopen periode is dat er bij in geschoten. Dus ik ga er vanavond (dinsdag) mee verder en zal dan pagina's laten zien uit mijn post-journal.
Ook heb ik de 'administratie' van postcrossing bijgewerkt, dus de ontvangen kaarten geregistreerd en foto's geplaatst. Ik kreeg gisteren via mail te horen dat er weer 2 kaarten van mij zijn ontvangen. De ene in Amerika en de andere in Ierland.
Voor Postcrossing had ik een ordner gemaakt, maar dat vind ik eigenlijk niet zo handig. Dus ik ben op zoek naar een andere manier van bewaren.

Voor degenen die ook aan snailmail en/of postcrossing doen, hoe bewaren jullie de ontvangen kaarten en post?

Een hele fijne dinsdag gewenst en ik hoop voor iedereen op een gezellige brievenbus, want het is Dinsdag Postdag :-)
Dit is een van mijn favoriet quotes.

1 opmerking:

  1. Hoi Emilie,
    Vroeger deed ik ook aan postcrossing en de ontvangen kaarten deed ik in een mooie doos van de Hema. Nu doe ik nog aan snailmail en ontvang allerlei verschillende formaten enveloppen. Die bewaar ik allemaal in een rieten koffertje. Straks is hij te vol en zal ik alles van 2 jaar in een plastic zak doen denk ik en labelen van welke jaren het is. Is de mooie rieten koffer beneden weer leeg voor nieuwe snail.
    Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!