donderdag 22 oktober 2015

Een creatieve dag (week 43 2015 - woensdag)

Deze woensdag was een fijne dag. 's ochtends thuis gewerkt en rond lunchtijd met dochterlief naar de stad geweest. Samen geluncht en geshopt. We vonden laarzen, een jurk, setje met rok en een broek. We gingen eigenlijk voor broeken kijken.... Maar het is gewoon een rokjes en jurken kind. Dus.
En ze kocht van haar eigen geld Zoomer, de robot hond. Dochterlief heeft iets met techniek. Het is ooit gestart met een Cavia die ze van Grote Zus kreeg. Daarna kocht ze zelf een afstand bestuurbaar hondje, helikopter, paard, 4wheeldrive auto, Furbie en nu dus Zoomer. 
Terug thuis wilde ze er meteen mee gaan trainen, de hond reageert op je stem en voert daardoor commando's uit. Maar Zoomer moest eerst een uur opladen en daarna kon ze ermee aan de gang. Mooi om te zien, dat ze daar zo blij van wordt.

Aan het einde van de middag had ik nog tijd om creatief te zijn, voordat ik wraps ging maken.

Deze post is aangekomen en kan ik nu laten zien.
Met een groepje van 6 maken we kaarten voor elkaar. Twee voor de ontvanger en twee die de ontvangen mag afmaken. Aan Conny stuurde ik de volgende kaarten (a5 formaat). Ik ben benieuwd hoe ik de laatste twee weer terug krijg.

Wat een super leuke postcrossing kaart zat er bij de post, uit Rusland.
 En een lekker geel grannysquare lapje van Patricia


Ik maakte Halloween post voor Nancy in Belgiƫ.

En maakte na het eten, een aantal herfst quotes.
Dochterlief had dinsdag allemaal herfstbladeren gevonden en meegenomen. Daar hebben we stempel-afdrukken mee gemaakt met acrylverf en die heb ik uitgeknipt. Daar wou ik graag iets mee doen, in een artjournal bijvoorbeeld.


Toen ik deze had gemaakt, miste ik 'zwaarte'....

Dus met inkt bewerkt en nu ben ik blij mee.
Houden jullie van de Herfst? Het is mijn favoriete seizoen.

Vandaag gaan er ook nog twee kaarten op de post. Ik heb ze geschreven voor vriendinnen die iets leuks in hun brievenbus verdienen.

En vanmiddag gaan we op kraamvisite bij Tygo, mijn nieuwste achterneefje. Daar heb ik zin in!

Een hele fijne donderdag!
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

 1. Fijn om met je dochter te gaan shoppen. Heel gezellig.
  Die kaart uit Rusland vind ik echt helemaal te gek.
  En heel mooi vind ik je enveloppen die je zo mooi versiert met een spreuk. Echt prachtig.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!