dinsdag 18 augustus 2015

week 2 a daily drawing in August - een dagelijkse tekening in Augustus

Ook in de tweede week van augustus heb ik dagelijks getekend/geschilderd. Alleen niet per sé de tekening van die dag, maar dat hoeft ook niet van mezelf ;-) Ik teken trouwens wel een foto of idee die ik op de desbetreffende datum maakte of had. 

Sommige schetsen werk ik uit en andere laat ik als schets. Dat ligt een beetje aan de plaatsing in het artjournal en wat er dan op de andere kant staat. Maar ook dat vind ik niet erg. Het leukste is dat ik elke dag 'even' teken of schilder. 
Vanmorgen begon mijn dag met de tekening van Suzy (20150816) - heerlijk! Ik fotografeerde haar afgelopen zondag, ze zat zo mooi op tafel. Dit vond ik de leukste pose, zo met haar pootjes op haar staart.

Hieronder een overzicht van de pagina's van afgelopen week in mijn artjournal.
20150811 en 20150812: Zentangle Bloem
Zentangle Bloem - links
Zentangle Bloem - rechts
20150813: Reiger in de vijver achter ons huis
20150814: Een brief posten

20150815: Dagje Dolfinarium - Stellerzeeleeuw

De mooie grote bloem van vorige week uitgewerkt in aquarel

De StellerZeeleuw in aquarel uitgewerkt

20150816: Suzy zat zo mooi, daar heb ik foto's van gemaakt en getekend.


Een hele fijne dinsdag gewenst!

xxx Emilie xxx

1 opmerking:

Dank voor je reactie!