maandag 8 juni 2015

week 24 - part one

Maandag 8 juni
Het viel me vanmorgen pas op: de orchidee bloeit weer!

We hebben besloten om gezamenlijk het Klein geluk boekje te gaan schrijven. Focus om de positieve dingen is belangrijk. Daarmee zorgen we ervoor dat de eventuele negatieve dingen niet gaan overheersen. Kleine ruzietjes of ergernissen bepalen anders de dag en dat is niet prettig, want dat is helemaal niet nodig. Er gebeuren dagelijks kleine en grote positieve dingen op de dag en daar willen we dus aandacht voor. Het blog 3leukstedingen ga ik niet meer oppakken, dat kost teveel tijd. Daarom is dit boekje heel handig en overzichtelijk, met vragen om over na te denken en per dag ruimte om een geluksmoment op te schrijven. En als we alle vier een ander geluksmoment benoemen, plak ik er een notitieblaadje bij :-)
Een van de vragen is "Welk geluk bestond al voordat je vanmorgen opstond?"
Naast mijn gezin, is mijn geluk dat ik mijn auto rijbewijs heb en kan gaan en staan waar ik wil.
Wat is het eerste geluk dat in je opkomt? Ik lees het graag hieronder.
Een hele fijne maandag!
xxx Emilie xxx

5 opmerkingen:

 1. Zo, dat is een goeie vraag op de maandagochtend. Ik ben blij dat ik niet buiten de deur hoef te werken op maandag, dat is mijn geluk.
  Best wel een moeilijke vraag eigenlijk.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was vanmorgen heel blij dat het weer zulk prachtig weer was, dat was mijn geluk... de zon scheen, kan niet meer stuk dan...
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He wat een leuk idee zo'n schriftje! Schrijven jullie er allemaal in of alleen jijzelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He wat een leuk idee zo'n schriftje! Schrijven jullie er allemaal in of alleen jijzelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He wat een leuk idee zo'n schriftje! Schrijven jullie er allemaal in of alleen jijzelf?

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!