donderdag 4 juni 2015

week 23 - part two

Dinsdag 2 juni 2015
Vroeg met werk gestart vandaag, maar wel nog even naar huis gebeld want dochterlief heeft vandaag haar spreekbeurt. Ze houdt het over Coeliakie (Glutenvrij) en vindt het best spannend om voor de klas te moeten staan.
Ondertussen hield mamma zich rustig met thee

 een gezonde lunch
 deed de post op de post

Na schooltijd kreeg ik een hele enthousiaste dochter aan de telefoon en bleek ze een 9,5 te hebben. Super gedaan!
Toen ik thuis kwam lag er óók nog leuke post. Mijn dag kon niet meer stuk ;-)
 Een gezellige brief van Machele en de washi opdracht van Mariska.

's avonds heb ik mijn creatieve spullen opgeruimd, waardoor het gezellige hoekje in de serre gewoon weer een gezellig hoekje is ;-)

Woensdag 3 juni 2015
Vandaag ga ik naar Dineke, met Rebecca en Conny ook. Gezellig kletsen en creatief zijn met z'n vieren. Op A4 formaat heb ik zitten tekenen, dat was sowieso al leuk want zo groot werk ik eigenlijk nooit. Zowel de tekening als de groep voor herhaling vatbaar ;-)


En mocht ook daar post in ontvangst nemen van Esther die handbezorgd werd via Rebecca.


 En ook van Rebecca zelf (onderste kaart).
Thuis lag er nog meer post van Jessica (bovenste kaart).

En thuis lag de N van Noten van Greetje voor ons ABC op de mat. Lekker!
 En toen kwam het moment om de a4 op maat te maken. 9x atc kaartje van 2,5"x3,5".


En toen mocht de puzzel weer in elkaar ;-)


En mooi verpakken natuurlijk

's avonds nog post gemaakt voor verjaardagen, succes wensingen en de pocketletter verpakt om te versturen. De onderste kaart is door mij zelf gemaakt. Ik heb een hele serie in mn hoofd, dus er zullen er meer volgen. Ik zou ze graag verkopen, dus als er interesse is of tips zijn, dan hoor ik het graag.


Een fijne donderdag gewenst!

xxx Emilie xxx


1 opmerking:

  1. Ik vind jouw tekenwerk echt heel erg mooi... En wat goed van je dochter dat ze zo'n presentatie geeft voor de klas. Ik weet nog dat ik dat vroeger vreselijk vond...
    Fijne avond,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!