woensdag 10 juni 2015

Sportdag, Sponsorloop, Post en Boodschappen...

woensdag 10 juni

Gisteren lag er gezellige post op het aanrecht, het RR boekje van Margit kwam bij mij aan, abc Zentangle letters en een lief kaartje van Claudia.

de laatste letters van het abc op klein formaat kreeg ik van Tanja.
serie abc zentangle groot ontvangen van Renske

's avonds bezig geweest en een ketting snailmail afgemaakt en klaar voor verzending. Leuk om te doen. Ik hoop natuurlijk dat de ontvangster het ook leuk vindt. Het is in ieder geval in een zomers thema :-)
de ketting snail mail voor ...?

Vanmorgen zijn de kinderen naar de sportdag gegaan. Hierbij hoort ook de sponsorloop, dus ik ben benieuwd hoeveel rondjes ze hebben gelopen. Veel waarschijnlijk, want ze willen graag mooie vissen voor het schoolaquarium (dat een paar weken geleden helaas stuk is gegaan). Iedereen de sponsort, alvast bedankt!
En er was nog meer post gekomen gisteren, alleen had ik deze leuke kaart niet gezien. Hij lag onder de blauwe enveloppe (met leuk nieuws gelukkig ;-) )
lief kaartje van Claudia en die uitnodiging neem ik graag aan :-)

Ik denk dat ik volgende maand de uitdaging LetterItJune ga doen en niet nu inspring, want ik loop nu al 10 dagen achter... dat is niet ontspannen beginnen zeg maar. Deze ga ik maken in mijn artjournal. Ik heb nu al zin om mooie achtergronden te gaan maken - fijn creatief bezig te zijn.


serie abc zentangle groot ontvangen van Renske

 Vanmorgen start gemaakt met de boodschappen voor komende zaterdag. Er komen niet zo heel veel mensen, maar degenen die komen daar gaan we het heel gezellig mee maken. We gaan lekker bbq-en, dus zojuist alvast vlees en hapjes gekocht.
zojuist de ketting snailmail op de bus gedaan, dus die komt hopelijk morgen al bij de ontvangster aan ;-)
Vanmiddag ben ik op mn werk. Raar op woensdag, want normaal werk ik de ochtend thuis en ben de middag vrij Maar goed, ook wel weer eens leuk ;-)

Ik wens iedereen een fijne woensdag!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!