donderdag 15 januari 2015

Zentangle en post op dinsdag en woensdag

Goedemorgen allemaal,
Dinsdag was een rare dag, meestal begin ik vroeg te werken, maar deze dinsdag 'deed ik de kinderen' naar school en was dus later :-) Eind van de middag thuis gegeten met zoonlief en hem naar turnen gebracht. Daarna had ik tijd om de gezellige post te bekijken. Fijne brieven en een mooie DEF op klein formaat.
Wat een fijne post!

atc ABC - serie DEF van Dineke
Ik tekende zelf de H (in het groot) voor het ABC dat ik doe met Cobi en Renske. Deze keer is Cobi aan de beurt om te ontvangen :-)
ABC serie - H voor Cobi
Ook maakte ik de opdracht van de dag, gebruik alleen maar tangles die beginnen met je initialen. Dus heb ik tangles met de E en Z gebruikt.
Tangles: Enniez, Emilie, Zazzle, Zendala

Woensdag is mijn parttime dag en 'deed ik de kinderen' naar school - haha.
Een kastje opgeruimd, nou eigenlijk mijn postbakjes. En dat was nodig, want er paste helemaal geen post in. En nu wel - blij!
In de rechter bewaar ik de enveloppen, in de rechter te beantwoorden post en postzegels.
Boodschappen gedaan en daarna heb ik het RoundRobin boekje voor Esther afgemaakt en mooi ingepakt. Komende zondag komen we met z'n zessen bijelkaar en wisselen we de volle boekjes uit. Gezellig én spannend tegelijk, want hoe zullen de boekjes zijn. Is iedereen er blij mee. Vast wel, iedereen heeft er met hart en ziel aan en in gewerkt. We hebben in Corazon in Amersfoort afgesproken en dat lijkt me een toepasselijke naam :-)
Dit is een fijn vol RoundRobin boekje :-)
Ik had me er al bij neergelegd geen post te krijgen, want de postbode zwaaide wel, maar liep door. Dus ik was erg verrast om later op de dag toch nog hele fijne post te ontvangen! Wat een mooie kaart, met bijpassende postzegel, van Louisette en een fijne brief van Rinny.
Fijne onverwachte post!
Eind van de middag heb ik de dagopdracht zitten maken, gezellig met dochterlief, want zij wou ook graag met aquarel iets maken.
Circles
Nou, jullie zijn weer bij :-)
Fijne donderdag!
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

 1. Wat ben je toch een creatief mens, al die mooie tekeningen en ook nog dat round-robin boekje afgemaakt. Dat gaat heel gezellig worden zondag, kan niet missen...
  En je hoekje op je kastje is ook weer lekker overzichtelijk. Wel handig dat er nu weer post in dat mooie standaardje kan...
  Ik wens je een heerlijke dag vandaag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!