donderdag 8 januari 2015

woensdag 7 januari: Zenuari - Ikea - tekeningen

Gisteren, 7 januari was een rare dag. 's Ochtends, nadat de kinderen naar school waren, brieven geschreven


post naar Amerika en Egypte.
en toen ik iets ging ophalen, ging er naast mijn auto een scooter onderuit door gladheid. Ik zag de man in mijn raam zo wegschuiven.... wat een schrik. Gelukkig geen fysieke schade, maar alleen blikschade.
Terug thuis, had het me toch meer geraakt dan ik dacht, ik bleef dat hoofd weg zien schieten...
Gelukkig hadden we al afgesproken om naar de Ikea te gaan voor een bureau en bureaustoel voor zoonlief en een bureaustoel voor dochterlief. We vonden een mooi bureau, met opzet stuk en kastje ernaast én twee stoelen. En ik kocht nog ansichtkaarten, inpakpapier en een mok met hertjes :-)
Thuis gekomen lag de paper and tape box op de mat. Leuke verrassing!Ik deed huiswerk met dochterlief, zoonlief maakte zijn (metalen) tafel leeg en manlief en hij gingen aan de slag om het zijn kamer uit te krijgen. Toen de lasagna in de oven stond had ik tijd om nog wat tekeningen te maken.
Onder andere de 7e Zenuari tekening - prompt DuoTangle.

Mooka en SeaweedEn na het eten ging ik verder met de tekeningen en bracht achtergrond kleuren aan. Ik was fijn bezig en de tijd ging snel voorbij :-)
Omdat ik ze binnenkort als cadeautje ga geven, kan ik de uiteindelijke versie nog niet laten zien, maar wel de start-tekeningen. Dan zal ik later laten zien hoe zo iets dan heel anders wordt als ze klaar zijn.

Iedereen een fijne donderdag gewenst!


xxx Emilie xxx
1 opmerking:

 1. Jeetje wat zul jij geschrokken zijn, van zo'n wegschietende scooter bestuurder... De bibbers kreeg je daarvan en niet van de kou alleen...
  Leuk zijn je tekeningen. Heel mooi, die waterverf op de tekstpapiertjes...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!