vrijdag 7 november 2014

InstaSwapFall2014Wat een leuk idee, zo'n instagram swap herfst editie 2014. Lynda Hovens + supportteam van www.instaswap.nl bedankt voor het organiseren!


En deze keer was ik mooi op tijd en kon ik mee doen! Dus ingeschreven en een adres doorgekregen. Het instagram account zitten bekijken en bedacht wat ik maken wilde.

Ze is ontwerpster van bedrukte kleding en accessoires van natuurlijke materialen voor kinderen. Ik schatte in dat ze weinig aan maken voor zichzelf toekomt,  dus ik haakte voor haar een col-shawl van mooie Bergère de France wol in Ripple patroon. Erg mijn best op gedaan in de kleuren die ze mooi vindt.
De chocolade letter was even model :-)
Ook maakte ik een Zentangle tekening van een hert voor haar, op A4 formaat voor aan de muur.
Door mij getekend Zentangle HertIk deed nog een leuk cadeautje bij voor haar zoon...

Mooi papier en bijpassende tags

En toen afwachten :-) Spannend hoor...
Ik vond het heel erg spannend, want je weet natuurlijk nooit of wat jij maakt in de smaak zal vallen. Mijn partner heeft een foto geplaatst van de ingepakte cadeautjes en erbij gemeld dat ze het ontvangen had, er heel blij mee was en dat ze het hert heel mooi getekend vond.


Ga ik toch weer twijfelen... want misschien was het sober, want ik had geen ballonnen, chocolade en andere verwendingetjes erbij ingepakt. Had me ook helemaal niet gerealiseerd dat dat misschien de bedoeling was. Ik ben uitgegaan van iets zelfgemaakts. Maar goed, twijfels aan de kant, ze was er blij mee en vond het hert erg mooi geworden. Dus, geslaagd!


Diezelfde dag ontving ik mijn Instaswap, deze was door Hella verzorgd. Wat een leuke doos, met mooi papier. Ik begon al met een blijde glimlach aan het open maken.


Wat een fijne doos werd mij overhandigd door de postbode!
En daarna werd de glimlach steeds groter, want er zaten allerlei ingepakte cadeautjes in, met mooie persoonlijke tags.
De doos open en alle leuke ingepakte cadeautjes
En een feestje om open te maken, door de leuke verschillende pakjes. Hella heeft heel goed naar mijn profiel op Instagram gekeken en daarop aangesloten. En die chocolade...? Die is natuurlijk al lang op - haha. De zelfgemaakte etui vind ik erg mooi geworden. Helemaal mijn stijl :-)
de super leuke inhoud!
Volgende keer doe ik gewoon weer mee. Want het was erg leuk om mee bezig te zijn, over na te denken, iets te creëren en dan hopen dat de ontvanger er blij mee is.1 opmerking:

  1. Jullie hebben allebei goed naar elkaars instagram gekeken. Dan kan ik me ook voorstellen dat jullie allebei blij zijn met het ruilpakket.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!