vrijdag 4 juli 2014

Wat zit er op de haaknaald?


Omdat ik bij de Stich 'n Bitch Houten groep deze gezellig bolletjes kreeg, bedacht ik er een leuk project bij. Een Halve Granny Driehoek Shawl... euhm een halve granny? Jazeker...
Ik ben enthousiast begonnen en 't haken ging heel erg snel. Dat leuke garen wilde ik wel als randje ertussen!Omdat het lastig was om weg te leggen, het haakte zo fijn, was ik een dag later al zover... maar dat ging voor mijn arm eigenlijk veel te snel...
En dat vond Bram ook, daarom kwam hij er lekker óp liggen, zodat ik wel moest stoppen en hem aandacht geven. En natuurlijk op de foto zetten ;-)
Dus maar even lekker met de kat zitten kroelen en mijn arm rust gegeven.

Woensdag zijn we naar de bouwspeeltuin geweest en was er de laatste vioolles.
Donderdag hadden we kermis en de keyboard voorstelling van Rick. Ging goed!
Vanavond zijn we bij het judo-examen van Rick
Morgen staan we vanaf 7.45u paraat voor de jaarlijkse turnwedstrijden van beide kinderen.
Zondag gaan we zwemmen en op kraamvisite, want ons nichtje is geboren. Kleine Demi Elise doet 't goed en de mamma en pappa ook. Dus daar gaan we mijn gehaakte babydeken cadeau doen en mag ik hem 'eindelijk' laten zien. Ik hoop dat ik een foto van Demi óp de deken mag maken :-)

Hebben jullie nog leuke plannen voor 't weekend? Of hele saaie...?

In ieder geval wens ik iedereen een fijn weekend!
xxx Emilie xxx

8 opmerkingen:

 1. Hoi Emilie,
  Hier is in de familie ook een kleine Demi geboren. En voor haar heb ik ook een fijne babydeken gehaakt. Dat is voor haar mijn kraamcadeautje, samen met een leuk prentenboek.
  Jouw omslagdoek van halve granny wordt heel erg leuk. Nu is geen niet mijn kleur, maar deze combi met het randje vind ik wel heel erg leuk... lekker zonnig...
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een toeval dat er bij jullie ook een Demi in de familie is geboren. Leuke naam! Helaas is de kraamvisite nog niet gelukt, omdat de nieuwe moeder niet lekker was. Maar we gaan ons kleine nichtje binnenkort zien, dat weet ik zeker!

   Verwijderen
 2. Die halve granny wordt superleuk. Ik hou wel van die herfstkleuren.
  Morgen zwemles van de kinderen en daarna naar mijn ouders voor verjaardag van mijn vader.
  Zondag, als het lukt, veel was aan de kant maken en verder met mijn poppenluiers (help! Waar ben ik aan begonnen!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook een lekker druk weekend gehad dus :-) Hoe is het met de poppenluiers? Ze worden wel super leuk!

   Verwijderen
 3. Lekker haakwerkje ben je begonnen, die groepjes van 3 stokjes haken altijd zo lekker weg. Maffe kat zo op je haakwerk, hihi. Mijn plannen voor dit weekend? Vanmiddag heerlijke high tea gehad met moeder+zussen en nu neefje en nichtje te logeren. Morgen kerk & kraamvisite en dan de vakantiespullen inpakken! :)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het haakt zeker lekker snel weg, maar nu de omslagdoek groter wordt, duurt een toer best wel lang - haha. Ik wens je alvast een hele fijne vakantie!

   Verwijderen
 4. vandaag een mini vakantiedagje met bakker de groot, een quiltwinkel en als afsluiter een bezoek aan het stokpaardje. morgen catannen met vrienden dus een heerlijk weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk zo'n mini vakantie. Daar kan je enorm van genieten! En Catannen, heerlijk, jammer genoeg vindt mijn familie dat niet zo leuk, dus het komt er maar weinig van. We spelen voornamelijk kaartspellen, dat gaat 'sneller' haha

   Verwijderen

Dank voor je reactie!