maandag 30 juni 2014

Snailmail week 26

't was een drukke maar leuke week, afgelopen week. Niet alleen door de leuke post die ik ontving en verstuurde. Deze week bestond voornamelijk uit post die ik moest creëren. Ik haakte en verstuuurde een rood lapje voor de juni-swap van de Facebook groep Swapts gehaakte lapjes.

En ik haakte en verstuurde een bloem lapje (zonnebloem) voor dezelfde juni-swap op Facebook.


Ik ontving ook het rode lapje van deze swap afgelopen week. Heel mooi regelmatig gehaakt.


Ik verstuurde post naar vriendinnen die ik al veel te lang niets had gestuurd.
Garfield ging naar Finland en het groene vogeltje naar China.


Ik ontving de RR van Tanja (via Marloes) van de Facebookgroep SNAILMAILNL. Dit is de laatste ronde en het boekje is prachtig geworden. Nu mag ik er nog in werken en dan kunnen we hopelijk een datum in augustus/september prikken om de boekjes aan elkaar te geven.


Ik ontving lieve post van Ramona en twee kaarten uit China. 


En ik maakte voor swapbot een ArtJournal pagina en verstuurde die naar Frankrijk.


Verder was het een gezellige, drukke week met op woensdag het feestje van Rick naar bouwspeeltuin Jeugdland. Op de spijker in de voet van Tessa (viel gelukkig mee) en de elleboog tegen het oog van Justin (viel ook gelukkig mee, na veel ijs erop), verliep alles verder goed en was het een gezellige middag, waarbij iedereen lekker heeft kunnen spelen, hutten bouwen en eten bij de McD.

Vrijdag ging mijn neef trouwen en dat was super om bij te zijn. We waren met z'n vieren uitgenodigd daggast te zijn en hebben alles mee kunnen maken. 't was in een prachtig gebied "de Netl" in de NoordOostpolder. Heel bijzondere omgeving voor een trouwerij. Ook de kinderen zagen er feestelijk uit.
Rick
Tessa
En ik was coördinator bij de wijklunch, waar ik gisteren over schreef. Ook dat is uiteindelijk goed verlopen. 's morgens hadden we regen, maar om 12u, toen het begon, hadden we een waterig zonnetje waardoor het springkussen tóch nog naar buiten kon. De middag was heel gezellig en we konden de ballonnenwedstrijd houden.


Ik was wel kapot na deze drukke week en heb lekker verder gehaakt, tijdens het voetballen, aan mijn nieuwe project. Een Half GrannySquare Shawl.


Fijne maandag!
xxx Emilie xxx


1 opmerking:

 1. Hoi Emilie,
  Wat een leuke post heb je weer gehad en gestuurd. De rode lapjes zijn heel mooi, maar je sjaal die je aan het maken bent vind ik prachtig mooi...
  Fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!