maandag 24 maart 2014

1th Dutch Instagram Meeting en andere snailmail in week 12

Al een tijdje leef ik toe naar de 1th Dutch Instagram Meeting die afgelopen weekend is gehouden in Utrecht.
De Domtoren in Utrecht
Met 5 andere dames en een aantal kinderen gingen we elkaar eindelijk ontmoeten.
Wie gingen er mee? @sierouv, @ioog, @postwendy, @shereadsandshewrites en @misslynn71. Helaas konden @nannatimmer en @ramona_1978 er niet bij zijn. Maar die haken volgende keer hopelijk aan!

We hadden een top dag, hebben lekker gekletst en geshopt voor kaarten. Dat had @ioog goed voorbereid zeg! Want ik heb 5 jaar in Utrecht gewoond en zij had winkels waar kaarten werden verkocht die ik niet kende :-)

Nadat we voldoende kaarten hadden verzameld, streken we neer bij Brasserie Domplein. De bediening vond ons een beetje raar, de hele tafel bezaaid met postzegels, kaarten, zakjes, adresboekjes.. en daar moesten zij thee, taart en uiteindelijk zelfs eten tussen zetten, want het werd steeds later - haha. Deze dag begon om 12u en we gingen de brasserie om 16u in en om 21u waren alle kaarten geschreven, beplakt, hadden een postzegel en konden op de bus.

Het was geweldig. Ook de kinderen deden lief mee, sowieso ging dat heel erg goed. Met z'n allen hebben we 160 kaarten geschreven en ondertekend. Er zijn een aantal mensen in Nederland die een aandenk kaart gaan ontvangen van onze eerste bijeenkomst. Want door mij zijn deze 20 verstuurd naar Nederland, Taiwan, China, USA, MalaysiĆ« en Singapore. We hebben wel opgelet dat we geen dubbele kaarten verstuurden, want we kennen natuurlijk gedeeltelijk dezelfde mensen op instagram en daarbuiten.De rest van de week verstuurd ik niet zoveel post, want ik wist dat dit er aan kwam.... hahaVrolijk lapje ontvangen van Nathalie 

Verstuurd: tangledSatc swap naar USA
 
Geheel onverwacht kreeg ik de mogelijkheid om lapjes te ruilen met Lisa in Amerika. Ik maakte van de gelegenheid gebruik en haakte met Lavendel kleuren. Ik vind het paars zo mooi :-) Ik was van plan om een lavendel voor haar te maken, maar dat bleek een breipatroon en daar had ik geen zin in - tja soms is dat gewoon zo. Dus ontwierp ik voor haar een onderzetter. Dat vindt ze vast ook leuk :-)
Ik haakte vier lapjes voor Lisa

Ik ontwierp een onderzetter voor Lisa.

ArtJournal is verstuurd naar Shawsha.
Ik hoop zo dat ze mijn bijdrage mooi vindt!
 
dat zijn de bloemen waarover ik blogdeOntvangen lapje van Bets

Ontvangen kaarten van Rosalinda,
vakantiekaartje van Kat en 2x postcrossing.

Conny kreeg boeken-post :-)


een vrolijk lapje voor mijn deken1 opmerking:

Dank voor je reactie!