maandag 30 december 2013

Snailmail in week 52

In de laatste week van 2013, is er een eindspurt ingezet... Per 1 januari verhogen de portokosten weer en ga ik me wat minder met post en weer meer met haken en tekenen/schilderen bezig houden.
De eerste twee lapjes voor aan mijn deken-in-wording zijn al binnengekomen, dus die ga ik sowieso 'terug' haken. 

Maar nu nog éven de post van afgelopen week...
Ik verstuurde een artjournal + papieren goodies naar de USA voor swapbot ronde 6
ArtJournal ronde6

Verstuurde een lezende dame aan Maliea (@smile_promoter) in de USA
en 'speelde' met craft / zentangle

Verstuurde twee Lali kaarten naar XiXi Li (@xiaoyaoyaoer op Instragram) in China
en Lili @tedlili op Instagram) in Singaporen
Ben ik weer mijn RussianDolls kwijt, maar misschien
krijg ik ze een keertje terug van een ander...
En dit lieve flopje ging naar Zara (@hey_im_Zara op Instagram) in Noord-Ierland
Het lijkt heel groot,
maar het is echt een klein flopje - hihi

Snailmail richting Hongkong (een bedankje aan mijn 200e volger op Instragram)
Met dank aan de tissuedoos van K.leenex voor de inspiratie voor de enveloppe. 

Ik  ontving deze mooie geborduurde kerstkaart van Margaret. Lief, dankjewel!

en de @xtravelingpostcard uit de USA en een extra kaart met uitleg over gebruik van de rode brievenbus - interessant én mooi!

Een mooie kerstkaart van Ilse (@ringmus op Instagram) uit België

En dit zijn de mooie postzegels!


Ook nog een kerstkaart van Natascha (@taschake op Instagram) 

En kreeg post voor een swap via swapbot uit Italië. Superleuk armbandje met hartje.

Ik maakte post voor een nieuwe penvriendin +nermeen hamdy (@nirmnhamdy op Instagram) in Egypte

Ik maakte Lucht-post voor TanteJanniesPostkamer voor Tanja (@tanjazweerts op Instagram)


En ik ontving deze leuke kerstkaart van Elisabeth (@elisabethverschut op Instagram)

Een lieve kerstkaart en kerst-tag/hanger van Aafke en deze mooie kunstkaart van Maliea (@smile_promoter op Instagram) in de USA. Dit is haar @xtravelingpostcard en ik vond hem zó mooi dat zij er eentje aan mij persoonlijk heeft gestuurd. Hoe lief is dat!

Ik stuurde post aan de bedenkster van TanteJanniesPostkamer

aan Tzu-Fang (@akiyukeke op Instagram) in Taiwan
Aan +Shawsha Scott-Newcomb (@shawshanewcomb op Instagram) in de USA schreef ik een week-brief. In de kerstweek schreef ik haar elke dag een brief en die heb ik gebundeld opgestuurd. Was eigenlijk niet mijn intentie, maar dit 'gebeurde' gewoon.

Omdat mijn eerste flop niet is aangekomen gaat deze op herhaling richting Slovenië...

Ik deed mee aan een boek log swap en schreef twee versies voor mijn twee partners over de 6 boeken die ik de afgelopen maanden las. Ik maakte er een boekje van en deed er wat leuks bij. De andere dame kreeg kat-kaartjes erbij.
Voor het in de envelop en op de post ging, heb ik nog een kleuren-kopie voor mezelf gemaakt.
Leuk voor later :-)

Omdat ik tóch lekker met post bezig was verstuurde ik deze snail aan Jenni (@jenniraw op Instagram) in Finland


En dit grappige kaartje ging naar Septi (@its_mooi op Instagram) in Indonesia.

Dus... Er komt heus nog wel post en ik zal vast post maken, maar t wordt een stuk minder.
Overigens heeft Tessa haar eerste post uit de USA ontvangen. Ze was hélemaal blij en heeft meteen terug geschreven :-)

Fijne jaarwisseling alvast!

xxx Emilie

6 opmerkingen:

 1. Zo zeg, wat een post ! Echt leuk! Ik heb me juist voorgenomen om weer wat meer post te versturen, ligt nu wat stil. Had je wel al gezien dat je bij Postzegelsmetkorting tóch weer goedkoper aan je zegels kunt komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooo dank voor de tip, daar ga ik eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk al die post. Voor iemand die van post houdt lijkt het me niet makkelijk om dat te minderen. Voordeel± je gaat een paar andere hobbies extra aandacht geven.

  Fijne, veilige jaarwisseling, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee zeker niet, maar het kost me nu gewoon teveel geld. Zeker met alle buitenlandse post. En omdat ik (verplicht) minder ga werken, wil ik minder post versturen, maar er dan wel lekker de tijd voor nemen!

   Verwijderen
  2. Er zijn ook nog genoeg postliefhebbers in Nederland ;-)

   Verwijderen
 4. Heerlijke post weer. Ik kan me heel goed voorstellen dat het iets te veel geld kost. Maar meer tijd voor andere dingen levert ook weer leuke dingen op zou als je gehaakte tas??? Hoe ver ben ik. Ik ben nog steeds zo ver al de laatste keer hihi. Ik heb me zelf een doe gesteld dat deze tas in het voorjaar klaar met zijn dus ik heb nog even ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!