zaterdag 26 oktober 2013

Cat en Poes ATC Zentangle

Sinds een maand ben ik Artist Trading Card ATC aan het ontdekken. Dat zijn kleine kunstwerkjes van 2,5 bij 3,5 inch, omgerekend  6,4 bij 8,9 cm. 
Ik sprak af met Shawsha (@shawshanewcomb op Instagram) om een ATC te ruilen, thema herfst en ik maakte een egeltje onder een boom. Ik ontving een ATC met Zentangle vormen


En dat intrigeerde me. Dus hop,het internet op en daar vond ik op tanglepattens  een verzameling van de verschillende vormen. 
- Ik mag niks kopen hè, buy nothing new maand, anders had ik al een aantal prachtige boeken aangeschaft! -  En ik keek op youtube naar een paar filmpjes. Die worden versneld afgespeeld, want arbeidsintensief is dit wel. Wat worden er mooie Zentangles gemaakt. 

Dat wou ik ook wel proberen, dus met Shawsha afgesproken een ATC met Zentangle als thema te ruilen. 
Gisteren dus een beetje zitten ontdekken welke vormen ik mooi vond en uitgeprobeerd, want ondertussen had ik met mijn moeder (www.jokekoenen.nl) afgesproken een ATC te ruilen, thema Herfst, en met Cinny (@uniflame op Instagram) een ATC zentangle Kat. 
En dit zijn de eerste kaartjes die af zijn: een Engelse en een Nederlandse kat. 
De "poes" gaat naar Cinny, de "cat" hou ik nog even zelf. 
Of zijn er liefhebbers die willen ruilen? Mag ook een ander onderwerp zijn hoor.Fijn weekend!

♥️♥️♥️ Emilie

3 opmerkingen:

  1. Mooie kunstwerkjes maak je ervan. Zo te zien ben je helemaal in de Zentangle-mood.

    Fijne weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaarten zeg. Zoals je weet ben ik meer van de hondem maar de tekeningen vind ik allemaal geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!