vrijdag 13 september 2013

WIP begonnen aan de tas....

Gisteravond ging ik haken en breien bij Puck (elke twee weken op donderdag in Houten). De eerste keer na de vakantie hadden we genoeg te vertellen aan elkaar. De een breit een mooie trui, de ander een vest met mooi motief en er werd ook gehaakt aan een baby dekentje.
Dus ik had genoeg mensen om me heen om te helpen met de tas. 
Want ik heb genoeg lapjes, maar nu nog ' hoe aan elkaar' , ik heb verschillende dingen zitten proberen en weer uitgehaald. En heb nu besloten om er eerst een zwart stokjes randje omheen te haken en ze allemaal even groot te haken. Daarna kan ik ze dan makkelijker tot tas samensmelten...

Maar dit uitzoek werk duurde en toen ik de beslissing had genomen, heb ik 1 lapje zitten omhaken, dus dit is het begin! Ik heb deze zelfde lapjes gekregen en bij een de rand om gehaakt. Nog 15 lapjes te gaan ;-)Fijne vrijdag!
xxx Emilie  

2 opmerkingen:

  1. ik ben benieuwd naar het resultaat! Het ziet er in ieder geval al mooi uit, en dat zwart steekt lekker af! Was jij dat nou die ook een hoesje voor de piano-kruk had gehaakt? Dat was ook met zwart om granny's als ik het goed heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes met de rest hier ook weer in de vakantie gehaakt, maar dat lees je nog wel op mijn blog volgende week ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!