donderdag 12 september 2013

Post in en uit - week 36

 
Maandag allerlei leuke flopjes verstuurd.
(rechtsonder een envelop aan de USA voor
swap-bot "little sticker swap")


post voor Ramona (ken ik via Instagram)

Swap-bot post naar de USA
"Quote Art Journal swap"
Ik ben zó benieuwd wat ik terug krijg...

Swap-bot post binnen Nederland
"Tea, Coffee and Chocolate swap"
Ben benieuwd welke lekkere smaakjes ik terug krijg...

Swap-bot post naar België
"10 postcards" swap
Ik hoop leuke kaartjes te ontvangen uit de USA...

Dinsdag deze enveloppen verstuurd:
Een snailmail via TanteJanniesPostkamer aan Angelique
in het hoge noorden van Nederland.
En een kaartje + artikel over Dior aan Jelka (geen blog)

Inhoud snail aan Angelique

Vandaag kwam de Flow!!

Woensdag:
Ik verstuurde post aan Anne als ruil voor de stempels die ze voor mij en Conny maakte. 

 En verstuurde ballonnen-bedankt post voor diegenen die het ballonnenkaartje terugstuurden uit Duitsland. En een postcrossing-kaartje naar Duitsland

Donderdag verstuurde ik een verjaardagskaartje aan Esther (geen blog)

Op zaterdag ontving ik postcrossing-post uit Taiwan!

En een hele dikke envelop van Marion met kinderdvd's. Lief!!

7 opmerkingen:

 1. Jij hebt de smaak van post goed te pakken. Ik las net dat echte post versturen weer helemaal in is. Dat kun je op jouw blog wel merken.

  Fijne zondag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het heerlijk, bezig zijn met schrijven, een kaartje sturen of er een pakketje van maken, of gewoon iets liefs doen voor iemand.

   Verwijderen
 2. Dat is een productief dagje !!!! Leuk geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wilde wat zeggen over de enveloppen op de eerste foto. Over hoe creatief je die versierd hebt. En over je mooie Pauwentekening. En over dat ik de Eiffeltoren en de Arc De Triomphe enzo had gezien op je foto van de swap-bot post. En natuurlijk dat ik de postkaart-swap leuk vind en natuurlijk ook je post aan Angelique. Ik wilde ook nog zeggen dat de nieuwe Flow echt leuk is en #ikheppumsellufook enzo.

  Maar ja... toen zag ik de foto van de post die je aan Anne stuurde in ruil voor de stempels. En toen zag ik #bink_the_cat zo relaxt en tevreden bij je op tafel liggen... Dat ik alles weer was vergeten... Wat een heerlijke kat is het toch! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja dat doe #bink_the_cat ook bij mij, dan vergeet ik wat ik wilde doen en ga ik lekker met hem knuffelen!

   Verwijderen
 4. De postbode is weer blij met jou geweest ;-) Leuke post hoor. Jou envelop laat nog even op zich wachten hor, maar ik heb wel al iets leuk meegenomen uit Lanzarote voor je. Het ligt hier al klaar om in een envelop gestoken te worden, maar natuurlijk doe ik er nog iets anders bij even afwachten dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei wat spannend!! Leuk hoor, een vakantie cadeautje. X Eem

   Verwijderen

Dank voor je reactie!