donderdag 26 september 2013

Pencil Thursday - Quote


Ik heb besloten de onzekerheid op mn werk
(de mogelijkheden zijn ontslag, minder uren of minder salaris)
te parkeren  en te genieten van dit moment.
Voor 31 oktober komt er zekerheid,
maar ik weiger om nog een maand te lopen piekeren,
slecht slapen en daardoor kribbig te zijn overdag.

Dus... ik ga dansen in de regen!

♥️♥️♥️ Emilie

PS ook al schijnt vandaag de zon hier
zéér uitbundig - haha

4 opmerkingen:

  1. tsss... wil je een keer dat het regent, werkt het weer ook al niet mee! ;) sterkte ermee, ik heb ongeveer in dezelfde situatie gezeten en dat valt niet mee. het is echt zo, je kunt niets aan de situatie doen, alleen hoe jij ermee omgaat. heerlijk, nog een maand rust aan de bol! doe je goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Dit schiet er bij mij op het moment een beetje bij in door de Photochallenge. Wat een nare situatie op je werk. Kan me heel goed voorstellen dat je daar over in zit. Knap en dapper dat je het zo benadert, en moeilijk! Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Groot gelijk heb je. Je kunt overal wel over piekeren. Je wordt er niets beter van en de situatie ook niet. Ik weet er alles van. X

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!