zondag 1 september 2013

Pauw gaat op reis...

De laatste tijd ben ik een beetje afgeleid van het haken, door het hervonden tekenplezier. Ik heb een aantal swaps lopen op swapbot en daarvoor 'moet'  ik creatief aan de slag. En ik moet zeggen, ik was vergeten hoe fijn ik het vind om te tekenen en schilderen.

Vandaag heb ik deze  Pauw met quote 'Color your dreams, color your thoughts, color your Life"  afgemaakt. Ben er al een week mee bezig. Eerst schetsen, dan met gel-inkt pen de basis opzetten en uitwerken. Toen gestart met de kleuren, doodeng, want in zwartwit vond ik hem super, maar in kleur kon ik me er niets bij voorstellen. Het is gemaakt met aquarelkrijt, wat heel fijn werkt omdat je dan kleuren mooi kunt mengen.

Maar goed, deze pauw gaat op reis naar.... Amerika.


even als vergelijking in zwart-wit...5 opmerkingen:

 1. Het is toch heerlijk om een oude hobby weer op te pakken. De pauw is prachtig gelukt. Goed datje hem op je blog hebt vereeuwigd nu hij naar Amerika vertrekt.
  Hopelijk blijf je tussendoor ook haken en ons daar af en toe blij mee maken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, mooi zeg! in het zwart-wit istie ook prachtig, knap gedaan! je vroeg trouwens laatst of ik de Buy Nothing New Month ken. jazeker! afgelopen jaar heb ik ook meegedaan, was interessant en behoorlijk uitdagend. want wat doe je met verjaardagen? zeker als het mensen zijn die geen prijs stellen op een kringlooppie oid. toch iets nieuws kopen, dus... ;) geloof wel dat mijn kringloopverslaving tijdens de BNNM begonnen is... :) dit jaar ga ik zeker weer meedoen, jij ook? groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ziet er supermooi uit, zal de ontvanger blij mee zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwwie!!! hij is echt mooi. wat kun je leuk tekenen. Ik wou wat ik zo kon tekenen zeg. Waarschijnlijk het talent van je moeder ;-)

  Mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!