zondag 11 augustus 2013

Post!!!!!

Wat was het heerlijk thuiskomen en de post te zien!

Een Flow-kaart van Rosalinda. Erg lief, dank je wel!
Ik heb de GiveAway van BezigBijtje gewonnen en kon de súpermooie dromenvanger uitpakken. 
Toevallig heeft zij mijn GiveAway gewonnen en die heb ik vandaag verstuurd :-)

Ook het tweede lapje voor mn tas van Conny heb ik gekregen. Heel fijn, want nu kan ik hem in elkaar gaan zetten!

Anita liet per mail weten pannenlappen te willen ruilen voor mijn speldenkussentje van Afrikaanse bloemen. Dit had k in een van mn laatste blogs voor de vakantie gevaagd. Leuk!!
En ik ontving post uit de USA van de swap-bot waaraan ik mee deed. Hele mooie kaarten, stickers en een hanger voor een ketting. En disney postzegels!! Leuk want ik ben grote fan van disney films.

En ook nog snailmail van Aafke. Super mooi gemaakte huisjes met verrassingen: o.a. twee brieven, vilten aardbei en thee, labels, gehaakt hartje en lieve vlinders. Wat een heerlijke verwennerij! Dank je wel!

xxx Eem

PS: Nou bewaar ik àlle mooie creaties, maar ben een beetje zoekende. Het zit nu allemaal in een schoenendoos bij elkaar, maar die is eigenlijk al een tijdje te klein...
Hoe bewaren jullie de snailmail-goodies, brieven en knappe creaties zoals op bovenstaande foto? 


7 opmerkingen:

 1. wat een leuke post allemaal ik kijk mijn ogen uit ♥
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zalige thuis kom post meid.
  Ik bewaar alles in dozen..... xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke thuiskomst. Met al die lieve en leuke post zit je weer midden in de creatieve flow.
  Wat een mooie droomvanger heb je gewonnen.Gefeliciteerd daarmee.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post. Ik bewaar het in een map en waarschijnlijk straks in mappen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had gehoopt dat je mijn lapje nog voor je vakantie zou ontvangen, zodat je hem mee komen om je tas te maken, maar helaas niet dus. Ik had nog zo hard mijn best gedaan om het op de post te krijgen. maar ach. Ik ben benieuwd naar je vriendschapslapjestas ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De brieven bewaar ik in een map en de goodies probeer ik te gebruiken of hergebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is inderdaad nog eens fijn thuiskomen! Ik bewaar alle brieven en kaarten uit de snailmail in een grote draadmand op tafel. De super mooie kaarten hang ik in mijn kaartenrek of op het magneetbord. De snailmail goodies gebruik ik zelf (in het geval van thee bijvoorbeeld) of ik hergebruik ik weer om andere snailmail mee te versieren.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!