woensdag 21 augustus 2013

Koken is soms ook kunst...

want je neemt de rauwe ingrediënten 
en langzaam zie je het gerecht vorm krijgen 
als het gehakt rul is, 
voeg ik de groente toe...
En ook de spekjes...
Daarna voeg ik de tomatensaus toe..
  
             en wat  denk je dat het wordt? 
Hier mee kan ik alle kanten op, 
lekker bij  rijst, pasta 
en zelfs als soep (water erbij)
maar vanavond kies ik voor:
Lasagne!

En daarom begin ik met stapelen...
als de schaal helemaal vol zit stop ik pas...
Lekker royaal kaas eroverheen 

en na 30 minuten in een voorverwarmde 
oven (200•C) is het klaar om gegeten te worden. 

Maar daar moet ik nog even op wachten
 want ik was vergeten de oven 
voor te verwarmen - haha. 

Fijne avond en eet smakelijk!!
♥♥♥ Eem♥♥♥








6 opmerkingen:

Dank voor je reactie!