vrijdag 14 juni 2013

Haak je mee voor een goed doel?

Ondertussen moet ik ook mijn zomer swap haakwerk gaan afronden, georganiseerd via http://www.stitchee.blogspot.com door Erika de Niet. Toen ik de datum van versturen checkte kwam ik op haar site een heel mooi doel tegen om babymutsjes, babysokjes of babydekentjes voor premature baby'tjes te haken. Dus een babydekentje gaat op m'n lijstje... Ik hoop dat er meer dames mee gaan haken, want het is een super mooi en emotioneel doel!

En even een update...
Vanavond de 1e Sleutelbloem Granny Square (van de 18) voor het keyboard krukje gemaakt! 


♥♥♥ Eem ♥♥♥

3 opmerkingen:

 1. Mooi geworden zeg . Leuk om te doen he ?
  Fijn weekend !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goed gelukt! Deze haakt wel lekker vlot.. komt vast helemaal goed met jouw krukje

  tine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou wel willen, maar heb net 2 dekentjes gehaakt voor een goed doel, even weer door aan mijn eigen projecten ;-)
  En hij haakt ondertussen lekker goed! X

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!