woensdag 29 mei 2013

Speciale wol...?

Ik wil binnenkort Evie de Eekhoorn haken uit Kleine Knuffels Haken van Christel Krukkert. 
Maar heeft iemand tips hoe ik aan Schachemayer Nomotta Catania oranje en Schachemayer Nomotta Catania brazilia oranje kom?
 

6 opmerkingen:

 1. Ik heb er eens een schaap mee gehaakt. Gewoon in de veritas gaan halen (bestaat die ook in Nederland?) of in de wibra hebben ze ook gelijkaardig garen maar dan van een ander merk. Ik vond het wel mega lastig haken...veeel succes! ;)
  emilia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik werk altijd met wibra of zeeman, maar Catania kun je echt wel in de handwerkwinkel of op handwerksites , even googlen en vergelijken want prijzen verschillen ook nogal
  succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bestek Catania meestal online bij echtstudio :-) dan heb je wel verzendkosten.. En je moet een dagje wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit!
  Gewoon ff googlen denk ik.
  Hobbydoos.nl heeft 't

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Sylvia, daar heb ik net gekeken, maar die hebben deze oranje kleur niet en bieden bij het boekje en patroon een ander merk wol aan. Maar ik ben zo'n muts die per sé de wol die ze aangeeft wil gebruiken "-) Heb al veel zitten googlen en deze kleur is blijkbaar 'lastig'..

   Verwijderen
 5. Emilie, kijk eens in de webwinkel van Hip Haakwerk of de webwinkel van Echt Studio. Het kan zijn dat de door jou genoemde kleuren uit de collectie zijn, maar bij beide webwinkels verkopen ze Catania in vergelijkbare kleuren.
  Ik heb met beide webshops goede ervaringen. Je kunt hen eventueel een mailtje sturen om te vragen of deze kleuren nog worden verkocht en zo niet, welk alternatief zij aanraden.

  Ik heb de eekhoorn ook gehaakt. Hij is echt leuk.

  Succes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!