maandag 29 april 2013

POST in week 17

Deze week ontving ik de mooie vrolijke Zonnebloem-tekening voor mijn verjaardag en leuke Mucha-kaart per post van Grietje (Nogmaals ontzettend bedankt! Ik vind het supermooi!), kwam het nieuwe Snail Magazine en stuurde Rosalinda (geen blog) me een leuke vrolijke kaart!
Ook vielen de nieuwe Flow en Roots in de bus. Beiden zijn favorieten in huize Zonneveld.


Ik verstuurde via 'gewone' mail een hartjes DIY aan Conny en stuurde Snailmail aan de Zaanse Zolder (Sylvia) en aan Hoekiedoet (Erika)
Zo zagen de enveloppen voor Sylvia  en Erika er uit.


Sylvia kreeg een Vlinder-envelop met naast de brief o.a. Vintage memory- en spelkaartjes en vlinder stickers in een zelfgemaakte envelop, mooi knutselpapier, een lekker dik notitieboekje, ansichtkaarten en een hartje-tag.
Hpelijk blogt ze een foto die ik kan gebruiken, want ik ben vergeten (SUF) om foto's te maken.

Erika kreeg een Vlinder-envelop met washi-tape collage en naast de brief een Flow-poster, Flow boekenlegger, ansichtkaarten, vlindertjes, notitieboekje, zelfgemaakte enveloppen, mooi knutselpapier, bloemenzaadjes en een mooie quote.


Ook verstuurde ik mijn brief voor de NoteSwap via Carolien. Zij ontving mijn brief aan een onbekende op haar adres incl. een gefrankeerde envelop gericht aan mezelf. Zij verzamelt alle post, verdeelt ze over de enveloppen en verstuurt die dan weer. Zo krijgt iedereen van een onbekende post. Hoe leuk is dat? Ik ben zeer benieuwd naar de brief die ik ga krijgen mende week...
3 opmerkingen:

  1. Heeerlijke post dus weer! Van de week komt er van mij weer een jouw kant op xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne post ! ook voor mij, superlief wat je hebt gestuurd :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooie dingetjes allemaal. Ik ben verliefd op de vlinder-envelop!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!