woensdag 10 april 2013

Kringloopschatten en échte verjaardagskaarten?

Degenen die mij al langer volgen, ook via mijn Opruimblog weten dat ik post heel leuk vind. Na een oproep van mijn kant op dat blog, schrijf ik al een tijdje met een aantal dames via ansichtkaarten en met sommigen via een soort van snailmail. Rosalinda en Conny, overmorgen komt er snailmail-post.. En deze keer voor Conny iets uitgebreider ivm de PIF die nog verstuurd moest worden! Met de envelop voor Marion ben ik nog bezig en met Haakjuffie en Erika ga ik deze week voor t eerst snailmailen. Leuk!! Maar dit terzijde....

Want wat ik vragen wou is het volgende:
Ik ben volgende week vrijdag (19 april) jarig en ik zou het zo leuk vinden om dit jaar weer eens verjaardagskaarten via de post te krijgen, want het is tegenwoordig allemaal digitaal via whatsapp en Facebook, de mail of een sms, maar een échte kaart is veel leuker natuurlijk.
Vind jij het leuk om mij een kaartje te sturen? Laat me dat dan via mail weten, dan geef ik je mijn adres door. Mijn emailadres staat bij de foto van de eekhoorn :-)

Dan ben ik ook nog bij de Kringloopwinkel geweest. En ze hadden weer leuke dingen. Ik ben zelfs met een gitaar thuisgekomen. Manlief gaat hem op 'gitaarbouwworkshop' opknappen voor de kinderen. Die mogen natuurlijk niet aan pappa's eigen gitaren komen en dat willen ze wel heeeeel graag - hihi.
Mar ook een aantal schatten voor mezelf, zoals een naaikoffertje, een glazen vogeltjes-hanger en twee kleine beeldjes, een liniaal voor 'rare vormen, boeken, dvd's van Tom en Jerry.... heerlijk snuffelen weer.
De vogeltjes hangen al en het naaikoffertje ligt al uit elkaar,  dat ga ik opknappen, maar t wordt wel weer rood denk ik. Want ik vind hem super leuk. Dan heb ik weer meer ruimte voor de knutselspullen...

xxx Emilie

3 opmerkingen:

 1. Ben ook gek op kringloop/hergebruik. Leuk naaikoffertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die vogeltjes, zooo leuk!
  Die koffer is ook geweldig.
  Ja, echte post is leuker he. En goed dat ik je verjaardag nu weet....
  Ben benieuwd wat je van mijn snail vind xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!