vrijdag 29 maart 2013

Stoffenspektakel en PIF ontvangen

Gisteravond afgesproken om met Conny van Onny's naar het Soffenspektakel in Nieuwegein te gaan. Leuk, want we kennen elkaar uit 'blog'land, maar nog niet eerder in t echie gesproken.
Dus om 12 u bij t werk weg gegaan richting Blokhoeve. Al een beetje rondgekeken (was te vroeg...) en bedacht dat ik eigenlijk eerst maten had moeten bedenken, want ik wou stof voor kussens en stof voor een jurkje voor dochterlief.
Maar echt geen idee hoeveel ik nodig had.
Toen Conny aankwam was het alsof ik met een vriendin had afgesproken die ik al heeeel erg lang kende, het voelde fijn vertrouwd. En gelukkig wist Conny raad.  Want die rekende uit haar hoofd de hoeveelheid stof voor de jurk uit. Moest nog biaisband bij en een sierlint om t middel + strik.

Ook kussenstof gevonden (geen hartjes, maar leuke uiltjes!) en bijpassende  ritsen gekocht.
Zij vond stof voor een tas + benodigdheden. Ik vond nog een leuk patroon voor de jurk. En ja hoor, we hadden de maten goed bedacht!


Lekker zitten kletsen met een kop thee erbij. En toen we klaar waren heeft ze me heel lief thuis gebracht. Na nog meer thee kreeg ik de PayItForward (PIF).
Hij is superleuk! Papier om mee te knutselen, envelopjes te maken, zakjes en envelopjes voor een verjaardag, mooie hartjes, zelfgemaakte kaarten en een hele mooie groene E versierd met lieveheersbeestjes en hartjes. 3 tijdschriften (Ariadne, Anna en Suisses handwerkboek).
En toen mocht ik ook nog een verjaardagscadeautje uitpakken! Hoe lief. Ik ben namelijk over 3 weken jarig en ze zou eigenlijk in die week langskomen met de PIF.
Deze stoffenmarkt actie was geheel spontaan. En toen kreeg ik een waxinelichthouder, omhaakt met groen. En nóg een mooi hartje!

Ben erg verwend en er super blij mee.
 


2 opmerkingen:

  1. Ja ik vind het ook gezellig :D en leuk dat je me PiF leuk vind vond het best moeilijk maar volgens mij is het gewoon wennen en vaker doen hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geslaagde pif, je dagje stoffenmarkt ook geslaagd begrijp ik, helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!